GRATIS E-BOOK ‘9 SUPER TIPS VOOR MEER ENERGIE EN MINDER KLACHTEN’


Ik spreek heel veel zelfbewuste, ondernemende vrouwen in mijn praktijk. Het zijn stuk voor stuk prachtige en vooral unieke vrouwen. Wel hebben ze allemaal één ding met elkaar gemeen.

Ze ervaren dat ons ‘moderne’ leven zo vol en druk is, dat goed voor zichzelf zorgen een beetje vergeten wordt. Ze zijn zo druk met zorgen voor een ander, met werken aan hun carrière en met het op de rit houden van hun huishouden, dat ze er zelf bij inschieten. Elke keer weer.

Nou is mijn ervaring dat daar uiteindelijk klachten van komen. En een gebrek aan energie. En daar hebben ze dus last van als ik ze spreek. Herkenbaar?

Vaak wordt gedacht dat goed voor jezelf zorgen ingewikkeld is en veel tijd kost. In mijn gratis e-boek 9 super tips voor meer energie en minder klachten laat ik je zien dat dit niet hoeft. Ik zie bij mijn klanten steeds weer, dat kleine aanpassingen in hoe ze eten, bewegen en ontspannen grote positieve effecten geeft.

Dat gun ik jou ook!

Als je de tips in de boek echt gaat toepassen, dan ervaar je al snel meer energie en geef je je lichaam een mooie basis om te herstellen.

Vul hiernaast je gegevens in en druk op de knop om aan te melden. Ik stuur je meteen een e-mail met de link naar dit e-boek en mijn andere e-boeken. Een keer aanmelden volstaat dus!

.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

  • Contact

    van appel tot zeekraal
    karekiet 7
    5221 HA ‘s-Hertogenbosch

    06 – 12 96 26 96

  • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026