GRATIS

ONLINE PROGRAMMA


Super leuk dat je mee wilt doen aan mijn gratis online programma Orthomoleculaire / kPNI therapie! In dit programma kun je 6 weken lang ervaren wat orthomoleculaire / kPNI therapie kan doen voor je gezondheid. En als je alle adviezen serieus uitprobeert, dan weet ik bijna zeker dat je positief effect gaat zien! Dus waar wacht je nog op…. meld je aan en doe mee.

Wat levert het je op?

 • handvaten om zelf actief aan de slag te gaan met een gezonde(re) leefstijl
 • meer bewustzijn over hoe groot de invloed is die je zelf hebt op hoe je je voelt
 • ervaren wat veranderingen in je voeding, beweging en leefstijl met je doen

Hoe ziet het progamma eruit?

Het programma bestaat uit 6 wekelijkse e-mails met ieder een eigen orthomoleculair / kPNI thema. We gaan het hebben over:

 1. voeding,
 2. beweging,
 3. bioritme,
 4. stress,
 5. psyche en
 6. intermitterend leven.

Al deze thema’s zijn belangrijk voor je gezondheid en maken onderdeel uit van een orthomoleculaire / kPNI therapie. Het progamma start een paar dagen na je aanmelding. In die tussentijd krijg je twee e-mails ter voorbereiding op het programma.

Aanmelden

Vul hieronder snel je gegevens in, druk op de knop om je aan te melden en houd je mailbox in de gaten voor de bevestigingsmail.

Ontvang je die niet…. Kijk dan even in je spambox en voeg info@vanappeltotzeekraal toe aan je contacten. Dan weet je zeker dat het online programma in je inbox terechtkomt.

Na afloop van het programma blijf ik je regelmatig per e-mail inspireren en helpen om een zo gezond mogelijke versie van jezelf te worden (en blijven). Want zeg nou zelf, het is toch veel fijner om niet alles alleen te hoeven doen en regelmatig een steuntje in de rug te ontvangen?

*

Ik vind het geweldig leuk dat je meer wilt weten over voeding, beweging, leefstijl en gezondheid. We spreken elkaar!

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026