Activiteitenagenda

Inspiratiesessies

Regelmatig geef ik – bij voldoende aanmeldingen – kleinschalige inspiratiesessies. Ik praat je dan bij over een specifiek thema rondom gezondheid, voeding, beweging en leefstijl. De sessies hebben steeds een ander thema. De groepjes zijn klein (maximaal 6 personen) zodat er voldoende ruimte is voor interactie, vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Deze sessies worden gehouden op een doordeweekse avond (van 19.30 tot 21.00 uur) in mijn praktijk (karekiet 7 in ‘s-Hertogenbosch). Deelname kost € 10,00 per persoon (inclusief koffie/thee).

Lijkt je dit leuk? Mail me dan dat je interesse hebt, dan zorg ik ervoor dat je de eerste bent die weet wanneer de volgende sessies worden gehouden. Zo weet je zeker dat je er bij kunt zijn als je dat wilt.

Ik hoop je op een van deze bijeenkomsten te mogen ontmoeten.

hartegroet,

Chantal


Inspiratiesessie over voeding

datum volgt zsm

Wat gaan we doen:

 • Ontdekken wat de verschillende nutriënten in voeding zijn en waarom het belangrijk is daar iets van te weten
 • Leren inschatten of een gerecht voldoende voeding/energie geeft
 • Leren hoe je een voor jou voedend dagmenu kunt maken

Kortom: we gaan anders kijken naar voeding. Je krijgt volop informatie en uiteraard handvaten om daarna lekker zelf aan de slag te gaan.

Meedoen? Meld je dan snel aan door mij een berichtje te sturen!


Inspiratiesessie over stress

datum volgt zsm

Ontspannen…. dat klinkt eenvoudig. Helaas is het voor veel mensen helemaal niet zo makkelijk. Dat is eigenlijk heel erg logisch, want de eisen die onze ‘moderne’ leefstijl aan ons stelt, passen namelijk niet zo goed bij wat ons ‘oeroude’ lichaam nodig heeft om in balans te zijn en goed te functioneren.

In deze inspiratiesessie gaan we daarom:

 • Leren wat stress is en hoe je lichaam erop reageert.
 • Waarom het zo vaak mis gaat met onze stressreactie en dat dit uiteindelijk kan leiden tot ziekte.
 • Hoe je jezelf met behulp van voeding, beweging en veranderingen in je leefstijl kunt ondersteunen in tijden van stress zodat je weer meer en beter kunt ontspannen.

Na het volgen van deze inspiratiesessie begrijp je je lichaam echt veel beter en kun je gezondere keuzes maken voor jezelf in stressvolle tijden.

Deze sessie wordt meer gegeven in de vorm van een lezing. Dat heeft te maken met het onderwerp. Gelukkig blijft er door het kleine aantal deelnemers meer dan genoeg ruimte over om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Kortom, ook deze sessie zal een interactieve avond geven.

Meedoen? Meld je dan snel aan door mij een berichtje te sturen!

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026