Dank je wel voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig inspiratie over een gezonde leefstijl in je mailbox. Je bent de eerste die mijn nieuwe blogs kunt lezen, recepten uitproberen en aanmelden voor evenementen die ik organiseer.

Heb je je net ingeschreven voor zo’n evenement? Dan ontvang je binnenkort een e-mail van me met meer info.

Heb je je aangemeld voor een gratis e-boek, dan ontvang je die per ommegaande in je mailbox. Ontvang je geen mail? Kijk even in je spambox en voeg chantal@vanappeltotzeekraal toe aan je contacten. Dan weet je zeker dat mijn e-mails in je inbox terechtkomen.

Ik deel ook regelmatig tips & trics over voeding, beweging, leefstijl en gezondheid via mijn Facebook en Instagram pagina’s. Zijn wij al verbonden via Facebook of Insta? Ik zou het heel leuk vinden als je mijn pagina liked en volgt. Dan kan ik je nog meer inspireren om te ontdekken wat jou voedt.

Ja, ik wil de Facebook pagina van Van appel tot zeekraal liken!

Ja, ik ga je volgen op Instagram!

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

  • Contact

    van appel tot zeekraal
    karekiet 7
    5221 HA ‘s-Hertogenbosch

    06 – 12 96 26 96

  • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026