Even sparren met mij

Ben je lekker aan de slag met de adviezen sinds ons vorige gesprek en loop je ergens tegenaan dat niet kan wachten tot onze volgende afspraak? Wil je daarom graag even overleggen met mij? Boek dan een telefonische afspraak van 10 minuten in.

Ik bel je op het door jou gekozen tijdstip.

Kun je niet op de beschikbare momenten in deze planner?

Mail me dan even met de vraag om te overleggen en geef daarbij aan welk dagdeel (dinsdag, woensdagochtend, donderdagmiddag of vrijdag) je voorkeur heeft. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


Heb je meer dan 10 minuten tijd nodig?

Mail me dan alsjeblieft even wat er aan de hand is en waar je behoefte aan hebt, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

  • Contact

    van appel tot zeekraal
    karekiet 7
    5221 HA ‘s-Hertogenbosch

    06 – 12 96 26 96

  • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026