GRATIS SESSIE

VAN APPEL TOT ZEEKRAAL


Super leuk dat je een gratis sessie wilt boeken! Een gratis sessie is een online sessie van maximaal 30 minuten met mij die op maandag of vrijdag overdag wordt gehouden. In deze sessie gaan we het samen heel gericht hebben over jouw gezondheid. Je krijgt zeker 2 tips die helemaal zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie en verbetering kunnen geven in jouw huidige klachten.

De sessie is iets voor jou als je je herkent in wat je hierna op deze pagina leest. Dus: als je al jaren lichamelijke klachten hebt, waar je nu eens heel graag vanaf wilt. En waarvoor je bereid bent anders te gaan eten en (kleine) dingen te veranderen in hoe je nu leeft.

De gratis sessie is uitsluitend bedoeld voor mensen die nog niet eerder klant zijn geweest van Van appel tot zeekraal.

Ik werk niet met mensen die kanker, hart-en vaatziekten of een andere levensbedreigende ziekte hebben of hebben gehad. Een gratis sessie is in die gevallen helaas ook niet mogelijk.

Voorafgaand aan jouw sessie stuur ik je per e-mail een vragenlijst toe. Die vul je zo goed en volledig mogelijk in. Pas dan kan ik je de beste tips geven voor jouw persoonlijke situatie. Na ontvangst van jouw antwoorden, neem ik contact met je op om jouw sessie in te plannen.

Dus vul snel je gegevens in, druk op de knop om je aan te melden en houd je mailbox in de gaten voor de bevestigingsmail. Ontvang je die nu niet…. Kijk even in je spambox en voeg info@vanappeltotzeekraal toe aan je contacten. Dan weet je zeker dat mijn e-mails in je inbox terechtkomen.

*

Ik vind het geweldig leuk dat je meer wilt weten over voeding, beweging, leefstijl en gezondheid. We spreken elkaar!

.

Herken jij je hierin?

 • Je lichaam geeft je al heel lang allerlei signalen en die worden steeds luider. Je merkt dat het er steeds meer worden. Dit is niet de weg naar succes, dat weet jij ook wel. Steeds vaker ben je bezig met de vraag hoe dit te stoppen of minder te laten worden.
 • Je hebt het al tijden veel te druk. Gewoon lekker naar de sauna of iets anders leuks doen met je partner of vriendinnen zit er al tijden niet meer in omdat jij het te druk hebt of te moe bent. Daar ben je nu echt wel klaar mee.
 • In de loop van de dag blijkt steeds vaker dat je energie eerder op is dan je dag. Je buffelt door omdat je jezelf daartoe zet, maar daar word je chagrijnig van en dat merk je niet alleen zelf. Ook je partner geeft de laatste tijd subtiel aan dat je vroeger echt gezelliger was. Dat voel jij ook en zo wil je het niet. Zes weken vakantie zou goed uitkomen, maar dat zit er niet in.
 • De laatste tijd heb je steeds vaker last van je eten. Het valt niet goed, je maag voelt vol (even boeren zou opluchten, maar ja…), je buik rommelt na het eten en je voelt dat je buik moeite heeft om jouw eten fijn te verteren. Het lijkt wel of er steeds meer voeding is waar je last mee krijgt. Als je naar het toilet gaat, heb je een halve rol wc papier nodig en echt fris ruiken doet het ook allemaal niet.
 • Al met al begint de grens van wat jij nog oké vindt in beeld te komen. Diep van binnen wordt de roep om dit aan te pakken steeds sterker. Want wat als je nu niets doet? Wat gebeurt er dan?
 • Je wilt ook heel graag iets doen om je beter te voelen, maar je weet niet wat. In je omgeving heb je gezien dat mensen zich veel beter zijn gaan voelen door anders te eten. Op dat punt wil jij ook wel staan, maar hoe moet dat: anders eten? En hoe doe je dat? Je hebt al zoveel op je spreekwoordelijke bord liggen. Anders eten klinkt moeilijk en tijdrovend.
 • Je hebt, voor zover je weet, geen kanker, hart- en vaatziekten of andere levensbedreigende ziekte (gehad).

Wat zou je ervan vinden als?

 • De signalen die je lichaam je nu geeft zouden afnemen of verdwijnen?
 • Je veel beter in je vel zou zitten?
 • Rust en ontspanning weer met regelmaat ook bij jou voorkomen?
 • Je dag pas op is als je energie op is, zodat je zonder rem kunt doen op een dag waar je blij van wordt?
 • Je zonder vrees voor hoe je buik zal reageren, weer lekker kunt genieten van je eten?
 • Je jezelf kunt voeden op een manier die helemaal past bij jou; niet alleen qua eten maar ook op andere vlakken in je leven?
.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026