ZICHT OP HERSTEL-SESSIE

Je hebt al jaren heel veel last van je spijsvertering en darmen. Je hebt wisselende ontlasting. Je ontlasting is onregelmatig en vaak dun, veel te zacht (brijig) of juist veel te vast. Je voelt je regelmatig opgeblazen of hebt op de meest ongelukkige momenten last van (stevige) winderigheid. Echt serieus onhandig allemaal en het past zo niet bij wie jij bent als zelfbewuste, hoger opgeleide, ondernemende vrouw.

Misschien is de term prikkelbaredarmsyndroom (PDS) al wel eens gevallen of heb je de ziekte van Crohn of Colitis? Wat het ook is, jouw darmen zijn een zorgenkindje. En al best wel een tijd…

Als je eerlijk bent, dan zit je gewoon niet lekker in je vel

Misschien gaat het mentaal ook niet zo lekker of zijn er nog andere lichamelijke klachten die je al een tijd hebt en die maar niet overgaan. Een ding is zeker: je bent veel te vaak moe en hebt niet genoeg energie om te doen waar jij echt blij van wordt. Je hebt wellicht wel wat veel op je bordje liggen. Dus stress kan zeker een rol spelen bij jouw klachten. Maar ja, hoe los je dat op?

In ieder geval ben je er helemaal klaar mee en je wilt er vanaf.

Je voelt diep van binnen dat er wel iets aan te doen is. Dat het mogelijk is om je veel beter te voelen, veel meer energie te hebben en fitter te zijn. Gewoon een lijf te hebben dat het goed doet. Daar ben je nu echt aan toe, want het zit je in de weg en je wilt er NU vanaf. Je wilt ermee aan de slag. De tijd is aangebroken om de koe bij de horens te vatten en in jezelf en je gezondheid te investeren. Je weet alleen niet waar te beginnen.

Herken jij je hierin?

Meld je dan aan voor een gratis ‘Zicht op herstel’-sessie.

In de gratis ‘zicht op herstel’-sessie zetten we samen de eerste stappen

Zal ik je helpen met de eerste stappen op weg naar een leven zonder deze klachten? Wil jij het waarom en de samenhang van je klachten ontdekken en zien hoe de weg naar de oplossing eruit kan zien?

Vraag dan een online ‘zicht op herstel’-sessie ter waarde van € 98,50 met mij aan. Elke maand geef ik 2 van deze sessies cadeau. Aan zelfbewuste, hoger opgeleide en ondernemende vrouwen zoals jij. Gratis en vrijblijvend. Gewoon omdat wij vrouwen meer voor elkaar mogen zorgen.

In deze sessie kijk ik samen met jou naar jouw klachten. We kijken naar waar die vandaan komen en wat je eraan kunt doen. Zo krijg jij zicht op hoe jouw herstel eruit kan zien. Je krijgt minimaal 2 waardevolle tips waar je echt iets aan hebt en meteen mee aan de slag kunt.

Is dat echt iets voor jou? Vraag dan de gratis ‘zicht op herstel’-sessie aan. Vul je gegevens in en ik bel je voor een afspraak.

Ik kan je helaas niet helpen als je kanker hebt (gehad). Daarvoor is namelijk specialistische kennis nodig die ik niet heb. De gratis ‘zicht op herstel’-sessie is in die gevallen niet mogelijk.

.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

  • Contact

    van appel tot zeekraal
    karekiet 7
    5221 HA ‘s-Hertogenbosch

    06 – 12 96 26 96

  • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026