Voor zelfbewuste vrouwelijke ondernemers & hoger opgeleide professionals

ZICHT OP HERSTEL-SESSIE:

Ontdek wat er nodig is om je veel beter te voelen!

Je hebt al jaren heel veel last van je buik en wisselende ontlasting. Jouw ontlasting is onregelmatig en vaak dun, veel te zacht (brijig) of juist veel te vast. Je voelt je regelmatig opgeblazen of hebt op de meest ongelukkige momenten last van (stevige) winderigheid. Echt serieus onhandig allemaal en het past zo niet bij wie jij bent als zelfbewuste vrouwelijke ondernemer of hoger opgeleide professional.

Misschien is de term prikkelbaredarmsyndroom (PDS) al wel eens gevallen of heb je de ziekte van Crohn of Colitis? Wellicht heb je een andere auto-immuunziekte en heb je gelezen dat je darmen daarbij een rol kunnen spelen (wat meestal zo is). Wat het ook is, jouw darmen zijn een zorgenkindje. En al best wel een tijd…

Als je eerlijk bent, dan zit je gewoon niet lekker in je vel

Misschien gaat het op andere vlakken in je lijf ook niet zo lekker en zijn er nog meer klachten die je al een tijd hebt en die maar niet overgaan. Als gevolg van dit alles, ben je te vaak moe en heb je niet genoeg energie om je werk goed te doen en het leven te leiden dat je voor jezelf voor ogen hebt.

Je voelt diep van binnen dat er wel iets aan te doen is. Dat het mogelijk moet zijn om je veel beter te voelen, meer energie te hebben en fitter te zijn. Gewoon een lijf te hebben dat het veel beter doet. Daar ben je echt aan toe, want het zit je veel te vaak en veel te veel in de weg en je wilt er vanaf.

Je wilt er serieus mee aan de slag en de regie op je gezondheid terugpakken. De tijd is aangebroken om de koe bij de horens te vatten en in jezelf en je gezondheid te investeren. In tijd. In moeite. In geld. Je weet alleen niet waar te beginnen.

Herken jij je hierin?

Meld je dan aan voor een gratis ‘Zicht op herstel’-sessie.

In de ‘zicht op herstel’-sessie zetten we samen de eerste stap

In de Zicht op herstel-sessie ontdek je het waarom en de samenhang van je klachten. Ik vertel je ook hoe de weg naar de oplossing eruit kan zien en hoe ik je daarbij in mijn Gezonder, energieker en beter in je vel-traject kan helpen. Je krijgt daarmee een duidelijk zicht op jouw herstel en wat daarvoor nodig is. Hierdoor weet je hoe jij de regie op je gezondheid terug kunt pakken.

Als dit is waarnaar jij verlangt en je bereid bent om nu eens echt in jezelf en jouw gezondheid te investeren, vraag dan een online ‘zicht op herstel’-sessie ter waarde van € 98,50 met mij aan. Elke maand geef ik 2 van deze sessies cadeau. Aan zelfbewuste vrouwelijke ondernemers of hoger opgeleide professionals zoals jij. Gratis en voor niks 😉. Gewoon omdat wij vrouwen meer voor elkaar mogen zorgen.

Echt iets voor jou?

Vul je gegevens dan hieronder in, beantwoord de (korte) vragenlijst die ik je daarna stuur zo uitgebreid mogelijk en ik bel je zo snel mogelijk.

Pak vandaag nog de regie over jouw darmgezondheid of auto-immuunziekte terug!

Ik kan je helaas niet helpen als je kanker hebt (gehad). Daarvoor is namelijk specialistische kennis nodig die ik niet heb. De gratis ‘zicht op herstel’-sessie is in die gevallen niet mogelijk.

Een gratis sessie is ook niet aan de orde als je al onder behandeling bent van een orthomoleculair of voedingstherapeut en je deze behandeling graag voortzet.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

  • Contact

    van appel tot zeekraal
    karekiet 7
    5221 HA ‘s-Hertogenbosch

    06 – 12 96 26 96

  • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026