Voor zelfbewuste vrouwelijke ondernemers & hoger opgeleide professionals

Het Gezonder, energieker en beter in je vel traject

Jouw darmklachten of auto-immuunziekte onder controle

Je loopt al veel te lang rond met flink gedoe in je lijf en bent nu klaar voor de oplossing. De tijd van pappen en nathouden, van proberen om je symptomen weg te krijgen en daar niet in slagen, is voorbij. Je wilt nu eindelijk je klachten eens aanpakken bij de bron, aan de oorzaak ervan werken, want je voelt diep van binnen heel goed dat alleen zo een blijvende oplossing kan ontstaan.

Je weet als je eerlijk bent ook, dat jouw klachten niet op zichzelf staan. Dat het tijd is om te kijken naar het geheel: je lijf, je ziel en je leven. Omdat dit met elkaar samenhangt en effect heeft op hoe het met je gaat.

Je bent toe aan een aanpak waarin jij als mens centraal staat en echt gezien wordt. Je zoekt een expert die met jou naar het geheel kijkt en er echt voor je is.

Het Gezonder, energieker en beter in je vel traject is zo’n complete aanpak waarin ik jou als zelfbewuste vrouwelijke ondernemer of hoger opgeleide professional help om jouw klachten onder controle te krijgen. We werken samen 1-op-1 aan jouw gezondheid. Aan alles wat daarbij komt kijken. In jouw tempo, op een manier die bij jou past en die aansluit bij jouw leven. Het is maatwerk. Helemaal afgestemd op jou. Op wat jij nodig hebt. Live of online net wat voor jou goed voelt. Met mij zes maanden lang als jouw persoonlijke coach en sparringpartner. Samen zijn we in deze periode op weg naar een betere gezondheid voor jou.

 • Ik onthul je hoe je lijf werkt en wat het effect van voeding en leefstijl hierop is, zodat jij precies snapt waarom je klachten hebt ondanks dat je al best gezond eet en leeft.
 • Ik leer je hoe jij voeding, leefstijl en voedingssupplementen kunt inzetten om je veel beter te voelen. Je krijgt hiermee de tools in handen om zelf weer de regie over je gezondheid te hebben.
 • Je ontdekt wat jou voedt (dat gaat over meer dan alleen eten) en hoe je dit praktisch en simpel implementeert in jouw leven van alle dag.
 • We leggen een stevig fundament onder jouw gezondheid. Niet alleen voor nu, maar ook voor de rest van jouw leven.

Ik geef je in het traject alles wat jij nodig hebt om te slagen. En als jij hiermee aan de slag gaat, dan krijg jij de regie over je gezondheid terug, ga je resultaten zien, ga jij je energieker voelen, zit je lekkerder in je vel en kun je weer voluit knallen in je leven en werk. Hoe fijn is dat?

Het traject is dan ook echt een enorm waardevol cadeau aan jezelf. Iets waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Krijg jij hier vlinders van in je buik? Voel jij een diepe, volmondige JA op wat je nu leest? Dan ga ik met alle liefde en plezier met je aan de slag.

Herken je dit?

 • Je hebt al jaren last van gedoe in je darmen en spijsvertering. Je voelt je meer dan eens opgeblazen, een beetje misselijk en je buik voelt onrustig of gevoelig aan. Je reageert steeds vaker onprettig op gezonde voeding maar hebt geen idee waarom. 
 • Je hebt hele wisselende ontlasting: de ene keer dun en de andere keer juist heel hard. Vaak is het plakkerig en heb je flink wat wc papier nodig. Het is zelden een mooie bruine sigaar, om over de geur ervan nog maar niet te spreken. 
 • Je zit niet meer zo lekker in je vel. Misschien heb je wel een auto-immuunziekte ontwikkeld zoals de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Je vraag je steeds vaker af of het nog eens ophoudt of in ieder geval wat minder kan. 
 • Je hebt door dit alles ook fors last van vermoeidheid. Dit zit je behoorlijk in de weg bij het leven van het leven dat jij voor jezelf voor ogen hebt. 
 • Al met al weet je dat het zo niet langer kan en dat het tijd is om de koe bij de horens te vatten. Dat wil je ook graag. Het is tijd om in jezelf en in jouw gezondheid te investeren. In tijd. In moeite. In geld.

Wat nu als het zo niet hoeft te zijn?

De meeste vrouwen denken dat het normaal is dat ze gaandeweg hun leven chronische klachten of een auto-immuunziekte ontwikkelen. Misschien denk jij dat ook wel. En ik snap dat. Je ziet het bij de vrouwen in je omgeving en krijgt van je arts te horen dat je met je klachten moet leren leven. Juist bij chronische darmklachten of een auto-immuunziekte is dat helaas nog vaak de boodschap. Maar wat nu als het zo niet hoeft te zijn? 

Ik zie in mijn praktijk dagelijks vrouwen met klachten waar ze al heel lang last van hebben. Ik zie ook bij hen dat het allemaal anders kan. Als we samen aan de slag gaan en het lichaam geven wat het nodig heeft.

Dan zie ik darmklachten verdwijnen en auto-immuunziekten in remissie komen. Ik zie vrouwen die weer genieten van eten en elke dag zonder problemen naar het toilet kunnen. En ja, ook als er sprake is van prikkelbare darmen, de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.

Deze vrouwen kunnen weer zonder gedoe in hun lijf knallen in hun onderneming of baan en genieten vol van allerlei leuke sociale dingen. Ze zitten lekker in hun vel, zijn daardoor zelfverzekerder en voelen zich vrijer, fitter, vitaler en lichter. Ze hebben de meeste dagen bakken vol energie en merken aan alles dat het veel beter met hen gaat.

Hoe fijn zou het zijn als jij tot die groeiende groep vrouwen gaat horen?

Wat gaan we doen?

Vaak wordt er bij darmklachten of een auto-immuunziekte alleen gekeken naar de darmen. Daar wordt dan wat aan gedaan en de rest van het lijf krijgt nauwelijks aandacht. Deze aanpak helpt meestal maar gedeeltelijk of tijdelijk. Dat is zonde, want dan moet je later weer aan de bak.

Ik streef naar een echte en blijvende oplossing voor jouw klachten. Daarom kijk ik naar jou als mens, compleet met alles daarbij hoort. Darmklachten of een auto-immuunziekte staan namelijk nooit op zichzelf. We nemen bij het aanpakken van jouw klachten daarom alles mee wat relevant is.

We werken samen zes maanden lang stap voor stap aan het aanpakken van de echte oorzaak van jouw klachten. Op een manier die bij jou past en met mij als jouw persoonlijke coach en sparringpartner.

Jij moet de aanpassingen die nodig zijn weliswaar zelf doen maar je hoeft dat niet alleen te doen.

Het gevolg is dat jij je weer lekker gaat voelen in je lijf. Dat je meer energie krijgt. Dat klachten afnemen of verdwijnen. En vooral dat je weer die dingen kunt ondernemen waar je hart zo blij van wordt.

In het traject besteden we aandacht aan deze onderdelen:

 1. Voeding: dé basis van jouw gezondheid. We halen voeding die de darm irriteert (tijdelijk) uit jouw menu en voegen voeding toe die de darm helpt helen. We gaan op zoek naar welke voeding klachten geeft en welke niet. Zo kom jij uit op een voedingspatroon dat bij jou past en zo min mogelijk beperkingen heeft.
 2. Spijsvertering: We kijken naar alle organen die betrokken zijn bij het verteren van je eten en zorgen dat deze goed gaan lopen. Want alleen voeding die je verteert kan je lijf gebruiken. Als er nog andere dingen zijn die jij niet goed kunt verteren, kijken we daar ook naar. Alles om te zorgen dat jij lekker kunt eten zonder gedoe in je buik.
 3. Darmen: We gaan jouw darm vertroetelen. We helpen de darmwand herstellen, pakken ‘foute’ beesten in je buik aan en geven je gezonde darmbeestjes wat ze nodig hebben om te floreren. Zo kan je darm jouw gezondheid optimaal ondersteunen.
 4. Ontspanning: alles tussen mond en kont kan alleen goed gaan als jij een beetje ontspannen bent. Als je continu ‘aan’ staat, dan lukt dat niet. Daarom zorgen we ervoor dat je weer ontspannen kunt, goed kunt slapen en lekker in je velletje zit. Dan kan je buik haar werk ook een stuk beter doen.
 5. Missing link: klachten die maar aanhouden, terwijl je best gezond leeft kunnen een teken zijn dat er nog iets anders speelt. Dat kan iets lichamelijks zijn, maar vaak is dat echter iets dat niet (meer) helemaal klopt in jouw leven. Als je dit soort dingen boven water krijgt en aanpakt, kan jouw ultieme oplossing ontstaan. Daarom kijken we ook naar deze ontbrekende schakel.

Door met deze 5 elementen aan de slag te gaan, passen alle puzzelstukjes straks goed in elkaar en gaat het voor jou wel werken!

Op basis van deze 5 elementen ontstaat een individuele route naar jouw oplossing. Een route helemaal afgestemd op jou, jouw klachten en jouw levensfase. Samen zorgen we ervoor dat het voor jou praktisch en toepasbaar is. Zo kun jij het ook echt gaan doen. En loop je vast of weet je even iets niet? Dan ben ik er voor je om jouw vragen te beantwoorden en je weer vlot te trekken. Zo kun jij blijven doen wat er nodig is om de resultaten te behalen waarnaar je zo verlangt.

Je krijgt van mij dus:

 • concrete, heldere voedingsadviezen met voeding die je makkelijk kunt vinden, zowel in een winkel of op een markt bij jou in de buurt als online.
 • alle praktische tips die jij nodig hebt om de aanpassingen die je moet doen ook comfortabel door te voeren.
 • heel gericht advies welke supplementen je moet nemen, waar je die kunt kopen en wanneer en hoe lang je die moet innemen.
 • leefstijl tips die eenvoudig haalbaar en afgestemd zijn op jou en jouw leven.

Op deze manier kan jouw ultieme oplossing ontstaan. Een oplossing die blijvend is!

Wat krijg je er allemaal voor?

🍏 zes maanden waarin jij en jouw gezondheid centraal staan

We starten met een uitgebreid kick-off gesprek (live of online). Hierin brengen we alles dat van belang kan zijn voor jouw gezondheid in kaart. Zo zie jij, misschien wel voor het eerst, hoe alles wat je me vertelt samenhangt met de klachten die je nu hebt. Dat is een hele krachtige eye-opener en startpunt voor herstel!

Je krijgt in dit eerste uitgebreide gesprek dus inzicht in hoe jouw klachten zijn ontstaan.

Hierna spreken we eens per 4 tot 6 weken (live of online) over jouw voortgang en volgende stap. In deze gesprekken werken we stap voor stap aan een oplossing voor jouw klachten; een oplossing die voor jou het beste past. Ik leer je alles wat jij nodig hebt om jouw lichaam richting herstel te krijgen.

Een belangrijk onderdeel van onze gesprekken is ‘deep learning’. Dit houdt in dat ik je uitleg hoe je lijf werkt en hoe jij daarop met voeding en leefstijl invloed uit kunt oefenen. Vaak maak ik daarbij tekeningen met uitleg. Deze krijg jij mee om later nog eens te bekijken. Op deze manier ga jij echt snappen wat er aan de hand is en ga je zien hoe jij dat het beste kunt aanpakken met voeding, beweging en leefstijl. Een blijvende oplossing kan pas ontstaan als je hersenen het ook snappen, daarom besteden we veel aandacht aan ‘deep learning’.

Uiteraard krijg je alle info en praktische tips die je nodig hebt om de nodige aanpassingen comfortabel door te voeren.

🍏 na elk gesprek het advies op de mail

Na afloop van elk gesprek ontvang je van mij een uitgebreide e-mail met daarin het advies voor de komende periode. Zo kun je rustig nalezen welke voedingsmiddelen je mag gaan eten voor jouw herstel en wat goed is om te doen qua beweging en leefstijl. Daarnaast schrijf ik voor je op welke supplementen jou kunnen ondersteunen in jouw proces, waar je die met korting kunt kopen, wat de dosering daarvan is en op welk moment op de dag je ze het beste kunt innemen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

🍏 ook tussen onze gesprekken ben ik er voor je

Tussen onze gesprekken ben jij actief met alles wat we besproken hebben aan de slag. Het kan gebeuren dat er dan vragen opkomen of dingen gebeuren die niet kunnen wachten tot ons volgende gesprek. Dat is logisch en daarom ben ik er ook op die momenten voor je.

Korte vragen stel je gewoon per mail. Voor dingen waar je even over wilt sparren, plan je snel en gemakkelijk via een speciale pagina van mijn website een bel-moment in.

Ik help je dan zo snel mogelijk weer verder.

🍏 ik breng alle info over jouw gezondheid samen

In het traject ontdekken we samen een hele hoop over jouw gezondheid. Ik bestudeer al deze informatie en eventuele beschikbare onderzoeksresultaten van je arts. Ik breng al deze info samen om tot de beste aanvliegroute van jouw klachten te komen.

Ook als er gaandeweg nieuwe informatie van andere behandelaren beschikbaar komt, dan bestudeer ik die voor je en neem ik wat ik hieruit ontdek mee in mijn aanpak. Ik heb immers een holistische aanpak en kijk naar jou als geheel, met alles wat daarbij hoort.

Uiteraard bereid ik al onze gesprekken zorgvuldig voor. Zodat we meteen de diepte in kunnen en door kunnen pakken samen. Als het nodig is dat ik hiervoor de (wetenschappelijke) literatuur in duik om dingen uit te zoeken, dan doe ik dat. Dit alles is onderdeel van de unieke aanpak en service die ik mijn klanten bied.

🍏 ik wijs je de weg naar de allerbeste supplementen

Ik adviseer in het traject alleen hoogwaardige kruiden- en voedingssupplementen. Op de meesten daarvan krijg je 10% korting op de aanschafprijs.

Uiteraard bepaal jij of je hiervan gebruik wilt maken of dat je de aanbevolen supplementen elders koopt.

🍏 “I’ve got your back” tot 6 maanden na afloop van het traject

Na afloop van het traject zit jij als het goed is een heel stuk lekkerder in je vel en heb je fors minder (of misschien wel geen) klachten. Maar ik weet uit het jarenlang werken met mijn klanten ook, dat de eerste zes maanden na afloop van het traject heel bepalend zijn voor het kunnen vasthouden van de behaalde resultaten.

Voor mij is het super belangrijk dat de resultaten die jij hebt behaald in het traject bestendig zijn en blijven. Om dit te borgen ben ik er voor je in de eerste 6 maanden na afloop van jouw traject. In deze periode:

 • mag je me mailen als je iets kleins wilt voorleggen.
 • plan je gemakkelijk een bel-moment in via een speciale pagina van mijn website als je even kort met me wilt sparren.
 • plannen we een extra gesprek (live of online) in als er toch nog ‘iets groters’ opkomt en je even wat extra hulp of steuntje in de rug nodig hebt.

Supplementen kun je desgewenst met 10% korting blijven kopen en ik kom minimaal eenmaal in deze periode zelf actief bij jou op de lijn om te vragen hoe het met je gaat.

Zo zorgen we samen voor een blijvend resultaat.

* Op het traject zijn de algemene voorwaarden van Van appel tot zeekraal van toepassing. Die kun je hier alvast inzien.

AAN HET EINDE VAN DIT TRAJECT:

 • Zitten de meeste van mijn klanten weer lekker in hun vel en hun klachten, zelfs die waarvan ze dachten dat er niets aan te doen was, blijken verdwenen of zijn veel minder geworden. En ja, dat geldt zeker ook bij auto-immuunziekten!
 • Is de spijsvertering en ontlasting van mijn klanten meestal fors verbeterd. Hun buik is rustig(er) en reageert veel beter op wat ze eten.
 • Kunnen mijn klanten weer regelmatig naar het toilet en hebben daar geen omkijken meer naar. De ontlasting ruikt weer gewoon naar poep en wc papier is handig maar geen bittere noodzaak meer.
 • Hebben mijn klanten een voedingspatroon en leefstijl die bij hen past en kunnen ze weer zonder gedoe in hun lijf genieten van lekker eten.
 • Heeft het merendeel van mijn klanten meer dan genoeg energie om te knallen in hun leven en werk en genieten daar weer volop van.
 • Voelen mijn klanten ook op andere vlakken in hun leven veel beter wat hen wel of niet voedt. Ze kunnen zich daardoor weer focussen op wat zij echt belangrijk vinden.

Zij gingen je voor en dit is wat ze erover zeiden:

Veel gestelde vragen/opmerkingen over dit traject

Het traject is voor alle zelfbewuste vrouwelijke ondernemers & hoger opgeleide professionals die in ieder geval al geruime tijd niet-levensbedreigende klachten hebben zoals:

 • spijsverteringsklachten: brandend maagzuur, een opgeblazen gevoel, voedingsintoleranties en andere ongemakken van het verteren van je eten
 • darmklachtenobstipatie, diarree, prikkelbare darm (spastisch colon/darm), de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa
 • auto-immuunziekten: ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, Hashimoto, Graves, Reumatoïde artritis en vele anderen
 • allergische klachten: allergieën, hooikoorts, voedingsintoleranties, eczeem en andere huidklachten.

Heb jij andere klachten en interesse in het Gezonder, energieker en beter in je vel traject? Neem dan gerust contact met me op om te horen of ik jou daarmee kan helpen.

Het traject is NIET geschikt voor mensen met (een verleden) van kanker (dit omvat ook huidkanker), ernstige hart- en vaatziekten, acute botbreuken of andere (acute of levensbedreigende) aandoeningen waarvoor behandeling door een arts of specialist noodzakelijk is.

Dat hangt er een beetje vanaf. Om met succes te kunnen deelnemen aan dit traject is het op zich niet nodig dat je vlees eet. Het is wel heel helpend als je in ieder geval dagelijks iets van (zee)vis en eieren eet. Wil je dat echt niet, dan kunnen we kijken of we door de inzet van extra voedingssupplementen voldoende resultaat kunnen krijgen.

Het echt goed aanpakken van een autoimmuunziekte is helaas niet mogelijk op een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon. Dagelijkse inname van dierlijke eiwitten in de vorm van minimaal vis en (indien toegestaan door het lichaam) eieren is dan essentieel.

Mijn praktijk is voor 80% gevuld met zelfbewuste vrouwelijke ondernemers & hoger opgeleide professionals die vol commitment aan de slag zijn en in zichzelf en hun gezondheid investeren. In tijd. In moeite. In geld. Met deze groep haal ik prachtige resultaten. Vandaar dat ik mij op mijn website tot deze doelgroep richt.

Ben jij geen ondernemer, hoger opgeleide professional of vrouw maar herken je je verder wel in wat je leest op mijn website? Wil jij net als de rest van mijn klanten de regie pakken over jouw darmklachten of auto-immuunziekte en ben je bereid om daarin echt te investeren? Dan ben je van harte welkom en ga ik met liefde en plezier met je aan de slag.

Ik werk echter niet met minderjarigen.

Natuurlijk kan dat! Stuur mij even een berichtje en dan plannen we een videobel gesprek in waarin we kennis kunnen maken en ik je alles kan vertellen over hoe onze eventuele samenwerking er uit ziet.

Ik bied geen losse sessies aan. Dat is een bewuste keuze. 

De mensen met wie ik werk en voor wie dit traject bedoeld is hebben al jaren last van hun darmen en/of hebben een auto-immuunziekte en daardoor een groot aantal klachten. Deze klachten zijn meestal over een langere periode geleidelijk ontstaan. Het oplossen van dit soort klachten vraagt tijd en een integrale aanpak. Dat lukt niet in een of twee losse sessies. Ik vind het belangrijk om met mijn klanten, en dus ook met jou, echte en blijvende veranderingen te bereiken, daarom werk ik alleen vanuit mijn traject.

Het traject is afgestemd op de stappen die nodig zijn om een goed resultaat te kunnen behalen. De duur van het traject en het aantal gesprekken dat daarin is opgenomen is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met het werken met mijn klanten.

Als jouw lijf sneller herstelt en je voor het einde van het traject volledig klachtenvrij bent, dan is dat geweldig! Je hebt dan jouw ultieme oplossing en daarmee het doel van het traject bereikt. Dat is de investering meer dan waard lijkt me zo.

Er vindt geen (gedeeltelijke) restitutie van jouw investering in het traject plaats.

Het kan zijn dat gaandeweg blijkt dat jouw klachten meer tijd vragen om tot een oplossing te komen dan gemiddeld. Als dat zo is, dan bespreek ik dat tijdig voor het aflopen van het traject met je. Dus tijdig voor het einde van de eerste 6 maanden. Dan doe ik je ook een voorstel voor het aantal gesprekken en de duur van de extra begeleiding dat ik verwacht dat je aanvullend nodig hebt en welke extra investering dat van jou vraagt. Jij kunt dan kiezen om deze extra investering aan te gaan of na het afronden van het huidige traject te stoppen.

In dat laatste geval kun je nog altijd gebruik maken van de zes maanden borging die aansluitend op het traject zijn opgenomen. De mogelijkheid om in deze periode nog terug te vallen op mij is echter niet inzetbaar voor meer gesprekken en begeleiding zoals je die hebt gehad tijdens de duur van het traject. Daartoe dient in voorkomende gevallen uitbreiding van het traject te worden aangeschaft.

Mijn ervaring is dat mensen die het traject volledig zelf betalen veel betere resultaten behalen dan mensen voor wie het belangrijk is om gebruik te maken van de (beperkte) vergoeding door de zorgverzekeraar. Dat komt omdat deze eerste groep echt 100% bereid is om in zichzelf te investeren. In tijd. In moeite. In geld. Bovendien vinden ze het heel erg fijn dat het een traject is, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Deze vrouwen gaan volledig en onvoorwaardelijk voor het traject omdat het zo waardevol voor hen is. Ze vinden het niet belangrijk of het wel of niet vergoed wordt.

De vraag is dus vooral: hoe is dat voor jou?

Wil jij het traject alleen maar volgen als een deel van de kosten wordt vergoed door je zorgverzekeraar, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ga dan op zoek naar iemand die losse sessies aanbiedt. Dat sluit aan bij hoe zorgverzekeraars werken.

Voedingssupplementen zijn een belangrijk onderdeel van het traject. In mijn ervaring met klanten hebben ze een geweldige therapeutische waarde en geven ze vaak heel snel mooie resultaten.

Als je geen voedingssupplementen wilt nemen, dan kunnen we zien hoeveel je alleen met voeding, beweging en leefstijl kunt bereiken. Het kost dan meestal wel meer tijd voor je resultaten gaat zien en het resultaat is – in mijn ervaring – nooit zo volledig als je kunt bereiken als je wel voedingssupplementen neemt.

Ja, dat kan zeker. Ik werk daarvoor met GoToMeeting en stuur je dan voor elk gesprek een linkje om te videobellen.

Ik werk niet met apparatuur om dit te meten. Meestal geven symptomen mij voldoende aanknopingspunt om te zien welke stoffen iemand tekort komt. Wel kan ik, tegen betaling, bloedonderzoeken inzetten om bijvoorbeeld vitamine B12 of D te laten meten. Dat kan meestal met behulp van een vingerpriktest die je thuis zelf afneemt en aan het laboratorium opstuurt. Je kunt er hier meer over lezen.

Ik werk met particuliere laboratoria samen waarmee ik een groot aantal bloed- , speeksel-, urine- en ontlastingsonderzoeken kan laten doen. Sommige bloedonderzoeken kunnen met een vingerpriktest, andere bloedonderzoeken worden afgenomen bij een prikpunt zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Meestal is dat binnen een straal van 15 minuten auto rijden. De overige onderzoeken kun je thuis doen en dan stuur je het materiaal per post op.

De prijs van dit soort onderzoeken hangt af van wat we laten onderzoeken. Deze prijs is niet inbegrepen in het traject en zul je dus apart moeten betalen. Dat doe je rechtstreeks bij de aanbieder van de onderzoeken. Uiteraard leg ik je dan precies uit hoe dat werkt.

Je kunt bijvoorbeeld mijn blogpost over orthomoleculaire therapie of mijn blogpost over kPNI therapie eens lezen. Heb je daarna nog vragen, dan mag je me altijd een berichtje sturen.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026