E-BOOK ‘LEKKER IN JE VEL ZONDER DARMKLACHTEN’


Heb jij al jaren last van je spijsvertering en darmen?

Je kent het wel: 

 • een opgeblazen gevoel als je bepaalde voeding hebt gegeten
 • wisselende ontlasting die dan weer te vast en dan weer te dun is
 • een vaag onprettig gevoel in je buik

Of misschien heb je wel last van prikkelbaredarmsyndroom, de ziekte van Crohn of Colitis Ulcerosa. Door al dat darmgedoe zit je ook niet echt lekker in je vel en heb je niet de energie die je graag zou hebben om het leven te leven dat je voor jezelf voor ogen hebt. 

Ik snap dat en weet hoe je dat aanpakt 

Jarenlang heb ik last gehad van mijn lijf en dan met name van mijn buik. Prikkelbare darmen zei de huisarts en daar moest ik het mee doen. En die vermoeidheid die zat tussen mijn oren. Er was niets mis met mij. Tja…. daar nam ik geen genoegen mee en ik hoop dat jij dat voor jou ook niet doet. 

Want er kan zoveel meer! Het is wel degelijk mogelijk om een situatie van chronische klachten om te zetten in chronisch goed in je vel zitten. Zelfs bij chronische darmziekten waarvan je wellicht te horen hebt gekregen dat er niets aan te doen is. En natuurlijk heb je dan nog wel eens een off-day of voel je je een keertje minder lekker. Dat hoort erbij. Maar niet meer elke dag. 

Wil jij dat ook?

Klinkt dat als muziek in je oren: chronisch goed in je vel zitten? Lekker kunnen ondernemen en doen waar je zo blij van wordt, zonder darm- en vermoeidheidsklachten? Ben je klaar om jouw eerste stap op weg naar herstel te zetten? 

Download dan nu mijn gratis e-boek Lekker in je vel zonder darmklachten.

Hierin leer je van alles over verteren en hoe je darmen werken. Ik deel met je welke voeding je het beste eet voor je darmen en geef je recepten om uit te proberen. Ook vind je in het e-boek interessante blogs om verder te lezen.

Vul hiernaast je gegevens in en druk op de knop om aan te melden. Ik stuur je meteen een e-mail met de link naar dit e-boek en mijn andere e-boeken. Een keer aanmelden volstaat dus!

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026