Goed dat je meer wilt weten!

Voor je met mij aan de slag gaat, wil je natuurlijk weten wat ik nu eigenlijk precies doe, voor wie orthomoleculaire / kPNI therapie geschikt is en hoe een samenwerking met mij er uit kan zien. En misschien wil je ook wel meer weten over de kosten, vergoedingen en voorwaarden die gelden. Dat snap ik helemaal.

Op deze pagina staat (denk ik) alles wat je wilt (en misschien ook wel moet) weten als we samen op weg gaan naar verbetering van jouw gezondheid. Heb je na het lezen van deze info toch nog vragen? Mail me dan gerust.

Hartegroet,

Chantal

DE THERAPIE

Orthomoleculaire / kPNI therapie probeert verstoringen in het lichaam te herstellen. Er wordt daarbij gezocht naar de oorzaak van de oorzaak van klachten en ziekte. Dat pak je aan.

Met de therapie wordt geprobeerd het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te zetten, zodat het lichaam beter kan werken.

De basis is altijd de juiste voeding. Vaak wordt in het begin ook gebruik gemaakt van voedingssupplementen en fytotherapie om het herstel te versnellen en het lichaam te helpen daarbij.

Jij bent als klant zelf een onmisbare schakel in de therapie!

VOOR WIE?

Orthomoleculaire / kPNI therapie is geschikt voor je als je zelf actief aan de slag wilt met je gezondheid. Je bent bereid daarvoor kritisch te kijken naar wat je eet, hoe je beweegt en leeft. Je moet bereid zijn om hierin dingen te veranderen.

De therapie werkt heel goed bij chronische, niet-levensbedreigende klachten en aandoeningen.

Voor het slagen van de therapie is het natuurlijk belangrijk dat je aan de slag gaat met de adviezen die worden gegeven en die ook opvolgt.

Klik hieronder op de knop om meer te lezen over bij welke aandoeningen de therapie wel of niet geschikt is.

PRAKTISCHE INFO

Een behandeltraject begint met een intakegesprek. Dat duurt maximaal anderhalf uur en kost € 135,00. Vervolgconsulten duren maximaal een uur en kost € 90,00. Voor die kosten krijg je een factuur die je zelf moet betalen.

Afhankelijk van je zorgverzekering kun je een deel van deze kosten vergoed krijgen. Dat is iets tussen jou en je zorgverzekeraar.

Kosten van aanvullende onderzoeken, supplementen en fytotherapie moet je zelf betalen en worden meestal niet vergoed.

Als je met mij aan de slag gaat, dan gelden er algemene voorwaarden. Daarmee vraag ik je in te stemmen.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

  • Contact

    van appel tot zeekraal
    karekiet 7
    5221 HA ‘s-Hertogenbosch

    06 – 12 96 26 96

  • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026