Herstel je brein-sessie

Weer jezelf door herstel van je brein

Jij zat altijd vol met energie, zowel lichamelijk als mentaal. Je kon je koppie overal goed bijhouden en multitasken ging jouw prima af. Je had ook weinig last van stress en viel na een dag hard werken meestal als een blok in slaap zodra je goed en wel in bed lag. De ochtend erop werd je uitgerust wakker. Klaar om weer te knallen. En of dat nu werken was of erop uit met je vriendinnen maakte niet uit, jij was er altijd voor in.

Maar nu lukt dat al even niet meer. Eigenlijk al best wel een tijd. Er is iets veranderd maar je weet niet wat. Je merkt het wel aan van alles.

Je hoofd doet het minder goed

Je kunt je minder goed concentreren en focussen. En moet meer moeite doen om dingen te begrijpen. Je komt moeilijk door je taken heen zelfs als je ze wel interessant vindt. Je hoofd is moe. Maar dat niet alleen. Je bent ook veel gevoeliger voor stress en prikkels dan voorheen. Je staat altijd ‘aan’, bent snel nerveus of geïrriteerd en kunt dingen moeilijk loslaten. Je piekert en hebt moeite om de continue stroom aan gedachten te stoppen.

Zo herken je jezelf helemaal niet. Het klopt gewoon niet.

Je lijf reageert anders dan je gewend bent

Je merkt het ook aan je lijf, dat voelt gespannen en je hebt steeds vaker hartkloppingen. Dat had je voorheen nooit. Gelukkig heb je je yoga nog, want dat is eigenlijk het enige dat echt helpt om te ontspannen.

Zeker nu slapen ook al niet meer zo goed gaat. Je draait en woelt in je bed en echt lekker slapen is er niet bij. Je wordt een paar keer per nacht wakker en inslapen is dan lastig. De ene ochtend ben je heel vroeg wakker en de andere kun je maar niet wakker worden zonder een flinke kop koffie.

En dat merk je overdag ook.

Je eet bijvoorbeeld normaal gesproken namelijk echt wel gezond, maar merkt dat je dit al een tijdje moeilijk vindt. Je hebt meer behoefte aan vet, zoet of zout voedsel zoals friet, chocola of chips en je geeft daar ook meer aan toe. Je baalt ervan maar iets in je zegt dat je gewoon meer vet, zoet of zout nodig hebt nu.

Al met al zit je gewoon niet lekker in je vel

Je voelt je regelmatig uitgeput of opgebrand zonder dat je daar echt een reden voor kunt aanwijzen. En ook mentaal is het allemaal niet meer zo leuk als vroeger. Je bent regelmatig een beetje depri, hebt nergens zin in, wilt het liefst alleen zijn of voelt je juist vooral angstig.

Zo kan het gewoon niet langer.

Herstel je brein-sessie: stap 1 om weer meer jezelf te zijn

De oorzaak van deze klachten kan een verstoring in je neurotransmitters zijn. Neurotransmitters zijn communicatiestoffen in je brein. Ze geven signalen door aan hersencellen zodat je brein goed functioneert. De belangrijkste vier neurotransmitters zijn serotonine, GABA, dopamine en acetylcholine. Een verstoring in deze stoffen kan veel klachten geven en maken dat je gewoon niet lekker jezelf bent.

Gelukkig kun je ook iets doen om deze balans weer te herstellen. Dat kan met de herstel je brein-sessie.

Hierin combineer ik dé online vragenlijst voor het in kaart brengen van de (dis)balans in jouw neurotransmitters (de Braverman test) met een online sessie van 30 minuten waarin ik je alles uitleg.

Voor slechts € 57,00 ben jij op weg naar herstel van jouw brein, zodat je weer jezelf wordt.

Wat krijg je ervoor?

 • een prachtig rapport met infographics en uitleg over jouw neurotransmitters
 • uitleg van mij zodat jij precies weet hoe het staat met de communicatie in jouw brein en waar je aan mag werken
 • een voedingsadvies dat past bij jouw uitslag

Is dat echt iets voor jou? Krijg jij kriebels in je buik als je dit leest?

Meld je dan hieronder aan en ik bel je om jouw Herstel je brein-sessie in te plannen.

Ik kan je helaas niet helpen als je kanker hebt (gehad). Daarvoor is namelijk specialistische kennis nodig die ik niet heb. De Brein in balans sessie is in dat geval niet mogelijk.

.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026