Online workshop De Gezondheidscheck

Hoe is het eigenlijk met jouw gezondheid?

Gezondheid…. sta jij er wel eens bij stil hoe het eigenlijk staat met jouw gezondheid? Hoe je lijf aanvoelt? Hoe goed je in je vel steekt en hoeveel energie je eigenlijk hebt? Of loop je, net als heel veel andere zelfbewuste ambitieuze vrouwen, stiekem al jaren rond met klachten?

Ik zie in mijn praktijk dagelijks dat vrouwen vaak jaren rondlopen met allerlei buik- en spijsverteringsklachten. Ze hebben een opgeblazen gevoel, geborrel en gedoe in hun buik na het eten of zwellen op alsof ze 4 maanden zwanger zijn (terwijl dat niet zo is). Meestal is er dan ook gedoe met de ontlasting. Vaak zijn daar in de loop van de tijd andere klachten bijgekomen.

Hoe is dat bij jou?

Zou het niet een goed idee zijn om de balans eens op te maken qua gezondheid? Om eens te checken hoe je ervoor staat en of er werk aan de winkel is?

Herken je dit?

 • Je hebt al jaren last van je lijf en vooral van je buik. Je darmen lijken soms wel een eigen leven te leiden en zich weinig aan te trekken van jou. Het staat je behoorlijk in de weg, want jij bent een zelfbewuste, ambitieuze vrouw die volop in het leven staat. Gedoe hebben met je darmen past daar helemaal niet bij.
 • Door die buikklachten voel je je ook niet altijd fit en energiek genoeg om alles uit je leven te halen. En daar baal je ontzettend van. Vooral omdat je zelf al het een en ander hebt geprobeerd met je voeding en de klachten er nog steeds zijn.
 • Je bent er helemaal klaar mee. Waarom doet je lijf niet wat jij graag wilt? Je vraagt je af of er nog iets anders is waarom je klachten niet overgaan? En zo ja, wat…. dat is wat je nu eindelijk wel eens wilt ontdekken.

Als je dit herkent, doe dan mee aan mijn gratis online workshop ‘De Gezondheidscheck’ op donderdag 18 november 2021 om 20.00 uur en ontdek hoe jij er voor staat qua gezondheid.

Omdat dit een interactieve online workshop is (en geen groots en anoniem webinar) is er maar beperkt plaats. Meld je dus snel aan, want VOL = VOL.

Deze workshop is voor jou als je

 • al een hele tijd een hoop gedoe hebt in je lijf, daar nu echt klaar mee bent en iets aan wilt gaan doen op een natuurlijke manier
 • wilt weten of jouw klachten te maken kunnen hebben met iets anders dan alleen je darmen, zoals hormonen, stress of hoe je mentaal in je vel zit
 • eerlijk aan jezelf durft aan te geven hoe goed of hoe slecht het eigenlijk met je gaat, zonder sociaal wenselijke antwoorden te geven

In de workshop lopen we samen een aantal belangrijke pijlers van je lijf na die iets kunnen zeggen over hoe het staat met jouw gezondheid. We checken hoe het gaat met je darmen, spijsvertering, stress, hormonen, bloedsuiker, lever en immuunsysteem.

Na het volgen van de workshop heb je een eerste inzicht in welke van deze delen van je gezondheid om aandacht vragen. Wat gaat er al best goed en wat heeft nu echt aandacht nodig?

Uiteraard is deze online workshop geen vervanging voor een bezoek aan je huisarts en kunnen we in deze workshop niet je gehele gezondheid in kaart brengen, maar dat had je ook niet verwacht toch? Dus als je serieuze klachten hebt, ga dan vooral eerst naar je huisarts.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026