HBO erkend orthomoleculair / kPNI therapeut

Voor zelfbewuste hoger opgeleide ondernemende vrouwen

Wie ik ben…

Ik ben Chantal van den Brandt-Simons en ik help zelfbewuste, hoger opgeleide, ondernemende vrouwen hun darm-, spijsverterings-, brein- en vermoeidheidsklachten oplossen met voeding, leefstijl en supplementen. Zodat ze weer volop energie hebben, lekker in hun vel zitten en van alles kunnen ondernemen zonder last te hebben van hun lijf.

Ik zie om me heen dat vrouwen zoals jij en ik door de manier waarop we leven (moeten leven?) steeds meer het contact met onszelf, de natuur en onze natuur kwijtraken. Hierdoor raken we uit balans. Dat vertaalt zich in allerlei klachten en ziekten die maar niet overgaan. Dit raakt me elke keer weer, want het is zo niet nodig en kan echt anders. Dat zie ik steevast bij de vrouwen die mijn traject volgen.

Ik wil dit tij keren en vrouwen zoals jij helpen om de weg naar zichzelf, hun natuur en hun gezondheid terug te vinden door de inzet van een natuurlijke aanpak. Een aanpak die je lijf snapt en waar je de rest van je leven iets aan hebt. Na 5,5 jaar studeren op HBO niveau heb ik als officieel HBO erkend orthomoleculair / kPNI therapeut ook de tools om jou hierbij te helpen. En laat ik nou niets liever doen dan dat…

Niet alleen maar theorie

Na al die jaren studeren heb ik een heleboel kennis opgedaan over het menselijk lichaam, hoe dit functioneert en hoe je natuurlijke middelen zoals voeding, leefstijl en voedingssupplementen inzet om het lijf optimaal te laten werken. Maar het blijft niet bij theorie.

Ik weet namelijk maar al te goed uit eigen ervaring hoe groot het effect is van voeding, beweging en leefstijl op hoe je je voelt.

Ik had jarenlang last van mijn darmen, onvoldoende energie en zat ik hierdoor niet lekker in mijn vel. Toch kreeg ik als ik bij mijn huisarts kwam altijd te horen, dat er niets aan de hand was.

Maar waarom was ik dan regelmatig meer moe dan mijn vriendinnen? Waarom protesteerden mijn darmen en hormonen? Waarom stond ik altijd ‘aan’ en kon ik me niet makkelijk ontspannen? Niemand had er een antwoord op.

Tot ik er zelf mee aan de slag ging en er een hele nieuwe wereld voor mij openging. Een wereld waarin mijn lijf het prima doet, ik bakken met energie heb en volop die dingen kan ondernemen waar mijn hartje zo blij van wordt.

Nog altijd eet en leef ik op de manier die ik mijn klanten ook leer.

Mijn passie

Ik ben heel erg onder de indruk van hoe krachtig voeding, leefstijl en voedingssupplementen zijn in het herstellen van klachten waarmee je al jaren rondloopt omdat er geen oplossing voor lijkt. Het effect is zo groots, dat ik sinds ik dit ontdekt heb niets liever doe dan andere vrouwen hetzelfde laten ervaren. Daar word ik zo gelukkig van.

Ik geniet ervan om te zien wat er gebeurt als de vrouwen die ik help ontdekken wat voor hen voedend is en dat ze daardoor meer energie hebben en kunnen herstellen.

Ik ben elke keer weer dankbaar dat ik anderen op dat pad mag begeleiden en ze iets kan bieden waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. Dat ik ze de regie over hun eigen gezondheid weer kan helpen pakken. Het geeft mij een energie en voldoening die ik nergens anders zo heb ervaren.

Wat je over mij moet weten

Ik ben een gedreven therapeut. Ik ga vol voor mijn klanten en zoek samen met hen net zolang tot ik de ingang naar hun oplossing heb.

Ik houd er niet van om te blijven hangen in het probleem; daar is het leven veel te kort voor. Ik daag mensen daarom uit om op zoek te gaan naar oplossingen, naar hoe iets wel kan werken, en om daarmee actief aan de slag te gaan. Ik gun het iedereen namelijk om te ontdekken wat hen voedt en daar de vruchten van te plukken.

En als je mij beter leert kennen, dan ontdek je verder dat ik:

 • direct, helder en recht uit mijn hart spreek
 • gek ben op vis
 • het liefst buiten leef
 • altijd op blote voeten of barefoot schoenen loop
 • probeer zo simpel en eenvoudig mogelijk te leven
 • een echte studiebol ben en daarom alles lees wat los en vast zit

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook weer, net als ik, genoeg energie hebben om te ondernemen en doen waar jouw hartje blij van wordt, zonder alsmaar last te hebben van je lijf? Lijkt het je wel wat om samen met mij jouw volgende stap richting een blakende gezondheid te zetten? Vraag dan een online Zicht op herstel sessie ter waarde van € 98,50 met mij aan.

Elke maand geef ik 2 van deze sessies cadeau. Aan vrouwen zoals jij. Gratis en vrijblijvend. Gewoon omdat wij vrouwen meer voor elkaar mogen zorgen.

In deze sessie kijk ik samen met jou naar jouw klachten. We kijken naar waar die vandaan komen en wat je eraan kunt doen. Je krijgt minimaal 2 waardevolle tips waar je echt iets aan hebt en meteen mee aan de slag kunt.

Meer info en aanmelden kan via de knop hieronder.

Kom met mij ontdekken…. ontdekken wat jou voedt!

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026