HBO erkend orthomoleculair / kPNI therapeut

Voor zelfbewuste vrouwelijke ondernemers & hoger opgeleide professionals

Wie ik ben…

Ik ben Chantal van den Brandt-Simons en ik ben expert in darmklachten en auto-immuunziekten. Ik help zelfbewuste vrouwelijke ondernemers & hoger opgeleide professionals de regie terugpakken over hun darmklachten of auto-immuunziekte met voeding, leefstijl en supplementen. Maar ook door hen te leren hoe hun lijf werkt, wat het daarvoor nodig heeft van hen en hoe ze haar dat kunt geven. Zodat de klachten onder controle komen, ze weer volop energie hebben, lekker in hun vel zitten en van alles kunnen ondernemen zonder last te hebben van hun lijf.

Ik zie om me heen dat vrouwen zoals jij en ik door de manier waarop we leven (moeten leven?) steeds meer het contact met onszelf en onze vrouwelijke natuur kwijtraken. Hierdoor raken we uit balans. Dat vertaalt zich in allerlei klachten en ziekten die maar niet overgaan. Dit raakt me elke keer weer, want het is zo niet nodig en kan echt anders. Dat zie ik steevast bij de vrouwen die mijn traject volgen.

Ik wil dit tij keren en vrouwelijke ondernemers & hoger opgeleide professionals zoals jij helpen om de regie over hun gezondheid terug te pakken door de inzet van een natuurlijke aanpak. Een aanpak die je lijf snapt en waar je de rest van je leven iets aan hebt. Na 5,5 jaar studeren op HBO niveau heb ik als officieel HBO erkend orthomoleculair / kPNI therapeut ook de tools om jou hierbij te helpen. En laat ik nou niets liever doen dan dat…

Niet alleen maar theorie

Na al die jaren studeren heb ik een heleboel kennis opgedaan over het menselijk lichaam, hoe dit functioneert en hoe je natuurlijke middelen zoals voeding, leefstijl en voedingssupplementen inzet om het lijf optimaal te laten werken. Maar het blijft niet bij theorie.

Ik weet namelijk maar al te goed uit eigen ervaring hoe groot het effect is van voeding, beweging en leefstijl op hoe je je voelt.

Ik had jarenlang last van mijn darmen, onvoldoende energie en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Toch kreeg ik als ik bij mijn huisarts kwam altijd te horen, dat er niets aan de hand was. Ik had ‘gewoon’ prikkelbare darmen. Daar moest ik mee leren leven. Dat sprak mij eerlijk gezegd niet zo aan. Dus besloot ik de regie over mijn gezondheid zelf te pakken.

Toen ik er zelf mee aan de slag ging, ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Een wereld waarin mijn lijf het prima doet, ik bakken met energie heb en volop die dingen kan ondernemen waar mijn hartje zo blij van wordt. En mijn darmen? Die zijn tot rust gekomen en helemaal niet meer zo gevoelig.

Nog altijd eet en leef ik op de manier die ik mijn klanten ook leer.

Mijn passie

Ik ben heel erg onder de indruk van hoe krachtig voeding, leefstijl en voedingssupplementen zijn in het herstellen van klachten waarmee je al jaren rondloopt omdat er geen oplossing voor lijkt. Het effect is zo groots, zeker bij auto-immuunziekten en darmklachten, dat ik sinds ik dit ontdekt heb niets liever doe dan andere vrouwen hetzelfde laten ervaren. Daar word ik zo gelukkig van.

Ik geniet ervan om te zien wat er gebeurt als mijn klanten ontdekken wat voor hen voedend is en dat ze daardoor herstellen en veel meer energie hebben.

Ik ben elke keer weer dankbaar dat ik andere vrouwen op dat pad mag begeleiden en ze iets kan bieden waar ze de rest van hun leven zoveel aan hebben. Ik help hen de regie over hun eigen gezondheid weer te pakken. Dat is zo krachtig! En het geeft mij een energie en voldoening die ik nergens anders zo heb ervaren.

Wat je over mij moet weten

Ik ga vol voor je en zoek samen met jou net zolang tot we de ingang naar jouw oplossing hebben. Ik zie ons als samenwerkingspartners op weg naar een betere gezondheid voor jou. Ik daag je daarbij uit op zoek te gaan naar oplossingen, naar hoe iets kan werken en om daarmee actief aan de slag te gaan.

Ik vraag om commitment. Dat je er vol voor gaat en in jezelf en jouw gezondheid investeert. In tijd. In moeite. In geld. Ik vraag ook van je dat jij de regie over jouw gezondheid weer pakt. Want alleen dan kunnen jouw klachten onder controle komen. En dat gun ik je met heel mijn hart.

Uiteraard help ik je daarbij met alles wat ik te bieden heb. Ik loop met jou mee op jouw pad, voorzie je van alle kennis, adviezen en tools die jij nodig hebt om te slagen en stuur bij daar waar nodig.

Als je mij beter leert kennen, ontdek je verder dat ik:

 • direct, helder en recht uit mijn hart spreek
 • gek ben op vis
 • een echte studiebol ben en alles lees wat los en vast zit

Ben jij klaar om de regie over jouw gezondheid weer te pakken?

Wil jij ook weer, net als ik, genoeg energie hebben om te ondernemen en doen waar jouw hartje blij van wordt, zonder alsmaar last te hebben van je lijf? Lijkt het je wel wat om samen met mij de regie over jouw gezondheid terug te pakken?

Vraag dan een online Zicht op herstel sessie ter waarde van € 98,50 met mij aan.

Elke maand geef ik 2 van deze sessies cadeau. Aan zelfbewuste vrouwelijke ondernemers of hoger opgeleide professionals zoals jij. Gratis en voor niks 😉. Gewoon omdat wij vrouwen meer voor elkaar mogen zorgen.

In deze sessie kijk ik samen met jou naar jouw klachten. We kijken naar waar die vandaan komen en je krijgt zicht op hoe jouw route naar herstel eruit kan zien. Uiteraard vertel ik je hoe ik je daarbij kan helpen.

Meer info en aanmelden kan via de knop hieronder.

Pak vandaag nog de regie over jouw darmgezondheid of auto-immuunziekte terug!

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026