Wie ik ben…

Ik ben Chantal van den Brandt-Simons en weet uit eigen ervaring hoe groot het effect is van voeding, beweging en leefstijl op hoe je je voelt. Ik weet wat het is om langdurig last te hebben van je gezondheid, onvoldoende energie te hebben en niet goed in je vel te zitten. Ik weet ook wat er voor nodig is om dat tij te keren en wat dat van je vergt. Ik heb mijn klachten zien verdwijnen en mijn energie zien terugkomen. Ik eet, beweeg en leef nu op een manier die bij mij past en dat merk ik aan alles! Deze ervaring heeft mij gedreven om orthomoleculair / kPNI therapeut te worden en Van appel tot zeekraal op te richten.

Mijn passie

Ik wil mensen zoals jij leren over voeding als medicijn en laten ervaren dat je zoveel zelf kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Ik wil mensen weer energiek, vitaal en gelukkig zien worden omdat ze eten, bewegen en leven op een manier die het beste bij hen past. Ik weet dat het kan, dat het soms een zoektocht is, maar weet ook dat je er heel vaak wel komt met een beetje doorzettingsvermogen en hulp. En voor dat laatste kun je bij mij terecht.

Nieuwsgierig naar mij?

Wil je mij beter leren kennen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of meld je aan voor een van de activiteiten die ik regelmatig organiseer. Dan kun je niet alleen laagdrempelig kennismaken met mij, maar je leert ook nog van alles waar je zelf mee aan de slag kunt.

Liever direct één-op-één met mij aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Druk dan op de roze knop hieronder om een afspraak te maken.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Hartegroet,

Chantal

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

  • Contact

    van appel tot zeekraal
    karekiet 7
    5221 HA ‘s-Hertogenbosch

    06 – 12 96 26 96

  • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026