Marokkaanse wortelsalade

500 gram wortelen

2 handen gesnipperde peterselie

2 el geroosterde zonnebloempitten

2 el gedroogde rozijntjes

1 tl ras-el-hanout kruiden

6 el extra vierge olijfolie

sap van een halve citroen

peper

Maak de wortelen schoon, snijd de kopjes en kontjes eraf en rasp ze grof (of fijner als je dat lekkerder vindt). Besprenkel de wortelen met het citroensap.

Voeg de peterselie, rozijnen en zonnebloempitten toe aan de wortelen en schep goed door elkaar.

Meng de ras-el-hanout kruiden met de olijfolie en voeg vers gemalen zwarte peper toe.

Meng de dressing door de wortelsalade en klaar.

Wil jij ontdekken wat gezonde voeding voor jou en je gezondheid kan doen? Vind je het nog niet altijd makkelijk hoe je dat moet doen? Download dan mijn gratis e-book ‘3 tips om met succes je voeding aan te passen’. Dat kun je hier doen.