Paksoisalade met frambozen

1 paksoi

1 komkommer

150 gram frambozen

1 rijpe avocado

70 gram walnoten

Dressing:

4 el extra vierge olijfolie

1 el appelciderazijn

1 tl Dyonmosterd

1 tl rauwe honing

vers gemalen peper en zeezout

1 el verse bieslook (fijn gesnipperd)

Snijd de paksoi in reepjes, zowel het blad als de stronk. Was de reepjes grondig onder koud stromend water en droog daarna in een sladroger. Doe de paksoi in een schaal.

Meng alle ingrediënten voor de dressing bij elkaar tot een homogene saus en schep deze door de paksoi.

Kleed de salade aan met de andere ingrediënten, waarbij je de komkommer in kleine reepjes snijdt en de avocado in blokjes. De walnoten kun je eventueel grof hakken.

Wil jij ontdekken wat gezonde voeding voor jou en je gezondheid kan doen? Vind je het nog niet altijd makkelijk hoe je dat moet doen? Download dan mijn gratis e-book ‘3 tips om met succes je voeding aan te passen’. Dat kun je hier doen.