Pannenkoeken

100 gram kastanjemeel

1 el tapiocameel

2 eieren

200 ml kokosmelk (of andere plantaardige melk)

1 tl natriumbicarbonaat

zeezout

ghee, roomboter of kokosolie om in te bakken

Meng alle droge ingrediënten goed door elkaar. Meng in een andere, grote kom de natte ingrediënten door elkaar en kluts de eieren los. Voeg kalm aan de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten en klop ondertussen het mengsel goed zodat er geen klontjes vormen.

Als alles goed gemengd is, dan laat je het beslag 5 minuten rusten.

Bak daarna van dit mengsel in een goed warme en van bakstof voorziene pan 5 tot 6 pannenkoekjes. Beleg ze met wat je lekker vindt.

Dit recept is ook heerlijk voor zondagochtend in plaats van een croissantje. Lekker pannenkoekjes eten met elkaar!

Wil jij ontdekken wat gezonde voeding voor jou en je gezondheid kan doen? Vind je het nog niet altijd makkelijk hoe je dat moet doen? Download dan mijn gratis e-book ‘3 tips om met succes je voeding aan te passen’. Dat kun je hier doen.