Pompoenbrood met makreel en geroosterde paprikasaus

1 pompoenbrood

100 gram rucola

1 rijpe avocado

1 gestoomde makreel (schoongemaakt)

1/2 portie geroosterde paprikasaus

zwarte peper en zeezout

Bak het pompoenbrood volgens het recept. Laat even iets afkoelen voor je het aansnijdt.

Was de rucola en droog deze in een sladroger. Halveer, ontpit en schil de avocado. Snijd het vruchtvlees in dunne plakken.

Snijd het pompoenbrood in 4 stukken en halveer die alsof je een broodje opensnijdt. Besmeer elke helft van het brood met een theelepel van de paprikasaus en beleg dan met de avocado, de rucola en de gestoomde makreel. Breng op smaak met peper en zeezout.

Wil jij ontdekken wat gezonde voeding voor jou en je gezondheid kan doen? Vind je het nog niet altijd makkelijk hoe je dat moet doen? Download dan mijn gratis e-book ‘3 tips om met succes je voeding aan te passen’. Dat kun je hier doen.