Wil jij ontdekken wat gezonde voeding voor jou en je gezondheid kan doen? Vind je het nog niet altijd makkelijk hoe je dat moet doen? Download dan mijn gratis e-book ‘3 tips om met succes je voeding aan te passen’. Dat kun je hier doen.
4 stronken witlof
1 rijpe avocado
1 kleine courgette
125 gram frambozen
alfalfa (een flinke toef)
175 gram schoongemaakte, gerookte makreel
50 gram walnoten
2 el hennepzaad
zwarte peper, zeezout en extra vierge olijfolie
Haal de uiteinden van de witlof stronken en trek de blaadjes van de stronken af. Verdeel deze over de borden. Was de courgette, snijd de beide uiteinden eraf en de rest in kleine dobbelsteentjes (niet groter dan 1 cm). Verdeel over de borden en verdeel ook de alfalfa er overheen.
Halveer de avocado, haal de pit eruit en snijd de helften doormidden in kwarten. Haal de schil eraf en snijd de kwarten elk in vier in dunne plakken. Leg deze over de salade.
Was de frambozen, droog ze heel voorzichtig af en verdeel ze eveneens over de salade. Daarna verdeel je de makreel, walnoten en het hennepzaad over de borden. Breng op smaak met zwarte peper, zeezout en een goede extra vierge olijfolie.
Wil jij ontdekken wat gezonde voeding voor jou en je gezondheid kan doen? Vind je het nog niet altijd makkelijk hoe je dat moet doen? Download dan mijn gratis e-book ‘3 tips om met succes je voeding aan te passen’. Dat kun je hier doen.