Het Samen, Slim en Simpel traject

Je voeding aanpassen was nog nooit zo makkelijk!

Alleen in januari 2023!

Ontdek hoe voeding ook voor jou werkt

Je loopt er al een tijdje mee rond: de gedachte dat je ‘iets’ met je voeding wilt, maar wat precies? En vooral: hoe dan? Daar kom je maar niet uit. Allerlei vragen spelen door je hoofd: kan ik het wel, is nu wel het juiste moment, moet ik dan heel anders eten dan ik nu doe? En vooral: mag ik dan nooit meer brood eten? Omdat je het antwoord op deze vragen niet hebt, lukt het niet om met je voeding aan de slag te gaan.

Toch blijft het gevoel dat je ‘iets’ met je voeding moet je bezig houden. Je wilt je namelijk heel graag een stuk beter voelen, lekkerder in je vel. Met minder darmklachten en een pak meer energie. Daar verlang je naar. Misschien gaat je brein het dan ook weer wat beter doen en heb je minder last van je hormonen. Dat zou zo fijn zijn, zeker nu!

Je hebt inmiddels genoeg blogs gelezen om ervan overtuigd te zijn dat voeding kan helpen, maar geldt dat ook voor jouw klachten en hoe moet dat dan? Kun jij dat wel? Je bent als zelfbewuste, hoger opgeleide, ondernemende vrouw immers al zo druk en moe. Er ligt al zoveel op je bordje, kan dit er nog wel bij….??

Maar wat nu als het veel simpeler is dan je denkt?

Wat nu als je het door al deze gedachten veel te moeilijk maakt? Wat als het in werkelijkheid een heel stuk simpeler is dan je nu denkt? Als het aanpassen van je voeding voor iedereen haalbaar is, dus ook voor jou? Zou het dan anders voelen?

Je voeding aanpassen gaat niet om alles rigoureus anders doen. Het gaat om het zetten van kleine haalbare stapjes. Om iets te veranderen en uitproberen. Stapjes die jij prima kunt zetten in je drukke leven.

Als dit het is, zou je de stap om met je voeding aan de slag te gaan dan wel zetten? Zou je dan wel willen ontdekken hoe voeding ook voor jou werkt en hoe jij het beste voor jezelf kunt zorgen in deze fase in je leven?

Het Samen, Slim en Simpel traject is precies wat jij nu nodig hebt

In het Samen, Slim en Simpel traject zet jij de eerste stappen op weg naar een voedingspatroon dat bij jou past en waardoor je gaat opbloeien. De eerste stappen in het aanpakken van je klachten op een natuurlijke en duurzame manier.

Maar dan wel samen, slim en simpel.

 • Samen, omdat het een online, live groepstraject is met allemaal vrouwen zoals jij (dus géén vooraf opgenomen filmpjes).
 • Slim, want we gaan heel gericht alleen met dat aan de slag wat de grootste impact kan maken.
 • Simpel, omdat je voeding aanpassen echt niet moeilijk hoeft te zijn om serieus effect te hebben.

In dit traject komen we elke vrijdagochtend in januari van 9.00 tot 9.45 uur met een groepje gelijkgestemde vrouwen online bij elkaar en gaan we aan de slag met voeding. De hele maand doen we het dus samen. We helpen elkaar om het te doen, te ervaren en te ontdekken hoe voeding ook voor jou werkt! We delen ervaringen, tips en successen. En ik ben jouw coach tijdens dit traject.

Echt iets voor jou? Meld je aan. Voor slechts € 97,00 doe je mee. 

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, dus is het iets voor jou? Meld je dan snel aan zodat je zeker mee kunt doen.

Ik kan je helaas niet helpen als je kanker hebt (gehad). Meedoen aan het Samen, Slim en Simpel traject is in dat geval dan ook helaas niet mogelijk.

.

Wat gaan we doen?

We gaan in 4 online groepsbijeenkomsten samen aan de slag met voeding:

 • Ik coach je en vertel je in deze online bijeenkomsten wat je in de basis moet weten over voeding. Zodat je betere keuzes voor jezelf kunt maken.
 • Daarna kies je één ding dat je zou willen aanpassen in je voeding. Hiermee ga je aan de slag. Ik help je met het bepalen wat je het beste kunt gaan aanpassen in je voeding. Loop je ergens tegenaan, dan help ik je in de bijeenkomsten weer verder.
 • Je krijgt praktische tips over hoe je ‘anders eten’ doet in het leven van alledag. Zodat je het kunt doen en volhouden maar ook effect gaat zien.
 • Al je vragen kun je kwijt in de Q&A bijeenkomst (de laatste bijeenkomst) zodat je daarna vol vertrouwen nog iets anders kunt aanpassen in je voeding. En daarna weer iets.

En zo ga jij stapje voor stapje op weg naar een voedingspatroon dat bij jou past. Op een manier die bij jou past en waardoor ook jij dat prima kunt!

Wat krijg je ervoor?

In het Samen, Slim en Simpel traject krijg jij:

 • 4 online interactieve groepssessies van 45 minuten waarin ik een pak kennis over voeding met je deel en waarin we hiermee samen actief aan de slag gaan
 • een werkboekje bij de eerste 3 sessies met opdrachten waar je thuis mee aan de slag gaat. Compleet met voedingslijst
 • een Q&A sessie (de 4e bijeenkomst) voor al je vragen
 • verschillende e-mails in januari die jou inspireren en aanmoedigen om met je voeding aan de slag te blijven

En iedereen die meedoet krijgt:

 • een gratis Zicht op herstel-sessie ter waarde van € 98,50*)
 • een e-boek met mijn beste recepten om zelf uit te proberen (met recepten voor het ontbijt, lunch, avondeten en voor die momenten waarop je gewoon wilt genieten van iets zoets. Alles zit erin.)

*) tenzij je deze al eens eerder bij mij hebt gehad.

Alles vooral slim en simpel. Echt te doen voor iedereen die meedoet.

Na afloop van dit traject

Na dit 4-delige online, interactieve traject:

 • weet jij welke soorten voeding je lijf nodig heeft en waarom dat zo is en heb je zicht op jouw voedingspatroon: wat doe je al goed en waar zit ruimte voor verbetering?
 • heb je met succes je eerste aanpassing(en) in je voeding gedaan en gemerkt wat dat voor je doet. Je hebt hierdoor vertrouwen gekregen dat voeding ook voor jou werkt.
 • kun jij de meest voorkomende hindernissen die je nu tegenhouden om met je voeding aan de slag te gaan oplossen en heb jij er het volste vertrouwen in dat ook jij met voeding je gezondheid kunt verbeteren

Waar wacht je nog op? Doe gewoon gezellig mee. Een beter moment dan NU is er niet. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in januari!

Ik kan je helaas niet helpen als je kanker hebt (gehad). Meedoen aan het Samen, Slim en Simpel traject is in dat geval dan ook helaas niet mogelijk.

.

Meest gestelde vragen

Deze challenge is bedoeld voor hoger opgeleide, ondernemende vrouwen met chronische klachten zoals:

 • darmklachten (Crohn, CU, PDS, obstipatie, diarree, wisselende ontlasting, opgeblazen gevoel)
 • hormoonklachten (PCOS, overgang, schildklier)
 • vermoeidheidsklachten (CVS, burn-out, moe)

Maar ook voor de hoger opgeleide, ondernemende vrouw die geen klachten heeft, maar preventief met haar gezondheid aan de slag wil en meer wil weten over hoe ze dat met voeding kan doen.

Het Samen, Slim en Simpel traject is geen therapeutisch traject. We gaan in een groep online de eerste stappen zetten in het leren over voeding en het aanpassen van iets in onze manier van eten. Dat gaat zeker positieve effecten geven op jouw gezondheid.

Ben je op zoek naar het concreet aanpakken van jouw specifieke gezondheidsklachten? Meld je dan aan voor het 1-op-1 therapeutische Gezonder, energieker en beter in je vel traject.

Het Samen, Slim en Simpel traject is geen 1-op-1 traject. Vragen over wat je leert en tegenkomt in het traject moeten in de groepsbijeenkomsten of in de Q&A gesteld worden. Vragen die daarbuiten per mail aan mij worden gesteld, worden niet beantwoord.

Heb je vragen die meer zien op hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren met voeding? Die kun je mij wel stellen. Daarvoor is de Zicht op herstel-sessie bedoeld die je als deelnemer aan het traject er gratis bij krijgt.

Nee, dat gaat niet. Je bent bij elke online bijeenkomst in beeld. Dat is ook het leuke eraan. Je gaat samen met gelijkgestemde vrouwen aan de slag. En wie weet, misschien doe je er nog wel een fijne buddy op waar je na afloop van de challenge ook nog houvast aan hebt bij het aanpassen van je voeding.

Nee, je krijgt geen factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar omdat dit een groepstraject is. Verzekeraars vergoeden alleen individuele sessies en dan nog slechts een heel klein deel daarvan.

Colofon

IN DE KLEINSTE VERANDERING

ZIT VAAK HET GROOTSTE VERSCHIL

dr. Leo Pruimboom – grondlegger van de kPNI

 • Contact

  van appel tot zeekraal
  karekiet 7
  5221 HA ‘s-Hertogenbosch

  06 – 12 96 26 96

 • KvK: ‘s-Hertogenbosch 68647026